Jos haet keinoja alkoholiongelmista kärsivän asiakkaasi, potilaasi tai työntekijäsi auttamiseksi, haluat kertoa alkoholismista ja siitä toipumisesta tiedotusvälineissä tai saada lisätietoa toiminnastamme, AA pyrkii auttamaan sinua työssäsi. Näiltä sivuilta löydät runsaasti tietoa aiheesta sekä ohjeet lähempiin yhteydenottoihin.

Olemme nimettömyydestämme huolimatta verkosto, joka tekee joka päivä työtä alkoholiongelmista kärsivien auttamiseksi. Pyrimme aktiiviseen yhteydenpitoon tiedotusvälineiden, terveydenhoitohenkilökunnan, sosiaalialan työntekijöiden sekä erilaisten työyhteisöjen eri osapuolien kanssa. Haluamme antaa apuamme taistelussa alkoholismia vastaan - periaatteitamme kunnioittaen.

Pyydämme muistamaan, että AA vaalii nimettömyyttään, sitoutumattomuuttaan ja riippumattomuuttaan. Asia näkyy muun muassa siten, etteivät jäsenemme esiinny julkisuudessa koko nimellään. Otamme kantaa vain asioihin, jotka liittyvät perustehtäväämme eli alkoholismista toipumiseen. Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset ja opiskelijat, tiedotusvälineiden edustajat sekä kaikki toiminnastamme kiinnostuneet ovat tervetulleita avoimiin AA-ryhmiin.

Päihdelääkäri Antti Holopaisen kirjoitus AA:sta (avaa linkki).

AA-infoa

Tiedote AA:sta